Direct meer energie in 9 dagen


Sinaasappels Energieboost Challenge Topfit met Annick

Moe. Geen zin. Mèh. Je denkt het vaker dan je lief is.

Een relatie met een narcist gaat je niet in de koude kleren zitten. Het heeft impact op elk gebied van je leven en kan je enorm uitputten. Mentaal, emotioneel én fysiek.

Snak je naar echte rust? En tegelijk meer energie in je lijf?

Is die luie bank erg verleidelijk, maar wil je nóg liever eindelijk weer een flinke portie levenslust voelen? En door een gezonde leefstijl fit en fluitend door het leven gaan?


Geef je gezondheid een boost met de Energieboost Challenge. Je krijg altijd mijn persoonlijke begeleiding en dat levert je veel op. Binnen 9 dagen:

 • Minder stress ervaren en rust in je hoofd.

 • Veel beter slapen.

 • Je levenslustig voelen.

 • Een leefstijl die goed voor je is.

 • Genieten van voeding die jouw lichaam gelukkig maakt.

Na de intense tijd die je achter de rug hebt, kan je wel een oppepper gebruiken. Dat verdien je! Laat mij je helpen om je weer topfit te voelen.

Mentaal, emotioneel en fysiek. 

Ja, ik doe mee!

Geef je energie een boost.

Detox kuur

Zet jezelf op de eerste plaats

Dit is hét traject voor vrouwen die na een narcistische relatie een flinke energieboost kunnen gebruiken. Een kort traject (slechts 9 dagen!) voor het hervinden van je levenslust.

Deze challenge helpt je om je weer energiek, veerkrachtig en levendig te voelen. Om niet alleen zin in een fijn leven te hebben, maar ook de energie te voelen om dat leven op te bouwen.

 • Meer energie.
 • Minder stress.
 • Rust in je hoofd.
 • Een leefstijl die jou goed doet en ondersteunt.
 • Voeding die jouw lichaam een sprongetje van blijdschap doet maken.

Energieboost Challenge Topfit met Annick

Mijn persoonlijke motivatiemails

Deze challenge is de eerste stap naar goed voor jezelf zorgen. Behaal meer resultaat met mijn motivatiemails, een bewezen effectieve methode die ik al een aantal jaren toepas met succes. Via jouw inbox ontvang je 10 dagen lang van mij:
 • Waardevolle informatie voor het beste resultaat.
 • Mijn volledige support.
 • Praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt om het mooie resultaat dat jij voor ogen hebt te bereiken.

C9 Aloe Peaches Vanilla (NL)

Maximaal resultaat door mijn aanpak

Mijn Energieboost Challenge en aanpak voor het optimale resultaat is uniek in Nederland. Ik maak gebruik van het F.I.T. programma C9 van Forever Living en voeg daar mijn persoonlijke begeleiding, tips en extra motivatiemails aan toe. Juist deze extra support zorgt voor het beste resultaat. Met mijn Energieboost Challenge verhoog je in 9 dagen je energielevel en dat is je  eerste stap richting jouw nieuwe leven waarin je lichaam en geest allebei topfit zijn.

Overtuigd?
Meld je direct aan!

Anonieme review
Energieboost ontgiften challenge

Het resultaat van Wanda

Sinds meer dan een jaar merk ik dat ik steeds meer ga wegen. En ook dat het aantal uren slaap minder zijn geworden. Ik probeerde er van alles aan te doen, maar steeds viel ik na een paar dagen weer in mijn oude ritme. Begin van dit jaar heb ik via mijn collega van de Energieboost Challenge gehoord. Hij vertelde wat deze voor hem deed en dat waren precies de resultaten waar ik ook op zoek naar was: afvallen, beter slapen en meer energie hebben. Ik was bang voor eventuele klachten, maar het viel reuze mee en de shakes waren lekker. De begeleiding van Annick was erg fijn. Nu slaap ik lekker en mijn favoriete kleren pas ik weer. En vooral is er in mijn hoofd iets gebeurd dat ik ervaar dit als een goed begin om verder te gaan mijn mijn gezonde levensstijl. Dit gevoel wil ik houden en ik ben 13 centimeter kwijt in omvang!

Zij gingen jou al voor

Vooral is er in mijn hoofd iets gebeurd dat ik ervaar dit als een goed begin om verder te gaan mijn mijn gezonde levensstijl. Dit gevoel wil ik houden. Ik ben 2 kg afgevallen en 13 cm kwijt in omvang.


Energieboost ontgiften challenge
Wanda Jans

Afgelopen week een super ervaring opgedaan met de C9 kuur. Ik was bang voor eventuele klachten, maar het viel reuze mee. Ik ben onder begeleiding van Annick in totaal 4 kilo afgevallen en 21 cm. kwijt in omvang.

Anonieme review
Astrid uit Bemmel
Ik voel me nog energieker en heb geleerd om anders te gaan koken wat verrassend lekker was. Ik ben 4,5 kg afgevallen en 18,5 cm kwijt in omvang.Anonieme review
Pat uit Nijmegen
Detox kuur Forever Living
€163

9-daagse Energieboost Challenge

  • Forever Living C9 pakket, inclusief Forever Aloe Vera Gel, Forever Fiber, Forever Garcinia Plus, Forever Lite Ultra en Forever Therm t.w.v. 148,49 (incl. verzendkosten)
  • Veel energie en schone darmen.
  • Je energielevel krijgt een enorme boost. 
  • 10 dagen begeleiding via WhatsApp t.w.v. €50.
  • Mijn motivatiemails met tips t.w.v. € 50.

Veelgestelde vragen over de challenge

Heb ik garantie?

Ja, er geldt een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Krijg ik het pakket thuisgestuurd?

Zodra je je inschrijft voor de Energieboost Challenge ga ik voor je aan de slag. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een factuur en ik zorg ervoor dat je het complete C9 programma op tijd krijgt thuisgestuurd om mee te doen aan de eerstvolgende challenge.

Hoeveel gewicht kan ik verliezen met deze challenge?

Het aantal kilo’s dat je met het C9 programma zult verliezen, hangt af van een aantal factoren zoals je startgewicht en je levensstijl voordat je met het programma begint. Belangrijker is je doel om fit te worden en meer energie te voelen. Je valt minimaal 2 kilo af en je zult ook centimeters verliezen. Volg de aanwijzingen en het eetschema die naar je worden gemaild, gebruik geen suiker, geen koffie, geen brood en geen alcohol voor het optimale resultaat.

Zijn de producten veilig?

Ja! Voor de meeste mensen is het bijzonder veilig, omdat het programma over slechts negen dagen is verdeeld. Maar let op, als je op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raad ik je aan om contact op te nemen met een een arts, voordat je begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. Forever F.I.T. C9 is niet geschikt als je zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.
Guarana kan soms hartkloppingen geven mocht je daar gevoelig voor zijn.

Als ik niet meer dan 1000 kcal consumeer dan kan ik toch eten wat ik wil?

Eén van de belangrijkste zaken bij het veranderen van je eetpatroon, is het veranderen van de manier waarop je tegen voeding aankijkt. Voor het beste resultaat is het raadzaam om het programma nauwkeurig te volgen. Voedingsmiddelen met weinig calorieën bevatten niet altijd de juiste combinatie van voedingsstoffen. Dit kan de balans verstoren die nodig is om het maximale resultaat te bereiken.

Wat doet aloë vera met je darmen?

Aloë vera reinigt je darmen, het bevat vezels die de darmwerking positief beïnvloeden. Hierdoor kan je beter je voedingsstoffen opnemen uit je voeding en daardoor heeft aloë vera een positief effect op je imuumsysteem.

Mijn vraag staat hier niet bij.

Stuur een mail naar contact@topfitmetannick.nl dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.