Over mij - Topfit met Annick

Mijn verhaal

Hoe ik uit een narcistische relatie stapte

Als ik kijk naar hoe mijn leven nu is, dan ben ik dankbaar. Voor alles.

Altijd moe

Heel lang was dit mijn leven. De ziekte van mijn zoon en van mijzelf hakten er dusdanig in dat enorme moeheid mijn dagelijks bestaan was geworden. Door de relatie met een narcist bleef er zelfs bijna niets meer van mij over.

 

Mijn eigen bedrijf starten in deze situatie? Daar was geen denken aan. Ik vond dat ik al genoeg op mijn bordje had.

 

Maar toen was het mei 2019. De relatie was voorbij. Mijn zoon ging in november 2019 het huis uit, ik kreeg tijd en ruimte voor mijzelf en ik kwam in actie! Ik trok mijn stoutste schoenen aan en kocht, terwijl niemand het wist – helemaal alleen – een nieuw huis. En ik verkocht het oude. Zonder ook maar iemands toestemming te vragen. Ik gaf mezelf toestemming daarvoor.

 

DAARMEE LUIDDE IK MIJN NIEUWE LEVEN IN

Zó dankbaar voor dat moment!

Het kan gewoon écht: op latere leeftijd je leven omgooien door je dromen te volgen

Ik had redenen genoeg om erin te blijven hangen. Mijn verleden was heftig; ik was ernstig ziek geweest, heb een gehandicapte zoon en had een relatie met een narcist. Ik ging er bijna aan onderdoor. 

Toch gebeurde dat niet. Ik worstelde, maar kwam boven. En hoe! Stapte uit de relatie, kocht een huis, maakte mijn dromen waar.  Als ik kijk naar hoe mijn leven nu is, dan ben ik dankbaar. Voor alles.

En het goede nieuws is: dat kan ook voor jou. Ondanks wat dan ook.

" Door de relatie met een narcist bleef er zelfs bijna niets meer van mij over. "

- Annick Verboven

Dromen

Shit. Vroeger droomde ik van een parfumerie en drogisterij. Mijn eigen winkel. Nu heb ik die, in de vorm van mijn Forever Business online. Netwerken in je eigen tijd. Dat gaat geweldig samen met mijn apothekersassistent achtergrond. En dan heb ik ook nog een eigen praktijk. Een paar jaar geleden was dit een onmogelijk scenario voor me. No way!

Als narcisme-ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoeveel impact een relatie met een narcist op je heeft. Je wordt er totaal door opgeslokt en in beslag genomen door die andere persoon. 100%. Het is een loodzware klus om daaruit te komen (daarom blijven veel mensen er ook zo lang in hangen) én om daarna weer energie te krijgen en de situatie echt los te laten.

Ik heb het voor elkaar gekregen (en nog best snel ook) en weet wat er voor nodig is om dit te kunnen doen. Die kennis en ervaring zet ik nu in om andere vrouwen te helpen. Mijn eigen shit is de vruchtbare mest die ik daarbij gebruik.

Verborgen agenda

Ja, die heb ik…

En hij heet Ed. Mijn zoon. Hij is gehandicapt.

Ik ben bezig met het opzetten van de Ed Foundation. Ed houdt erg van vakantie. Met de Ed Foundation wil ik in de toekomst elk jaar 10 personen die extra begeleiding nodig hebben, de kans geven om op vakantie te gaan. Het is zo mooi om dat te kunnen doen, nu ik eigen baas (over mijn leven) ben.

Als je lekkerder in je vel zit en je gezond(er) voelt, is het makkelijker om je dromen te volgen. Daar ben ik het levende bewijs van.

Ik kan nu weer volop genieten van mijn leven. Mijn ‘winkel’. Mijn praktijk. En van mooie reizen met mijn zoon en mijn nieuwe liefde.

Ik weet dat het moeilijk is. Ik weet ook dat het kan. Ook voor jou. Daar wil ik je dolgraag bij helpen.

Laat jezelf door mij coachen

1-op-1 Coaching
Begeleidingstraject op maat

Energieboost challenge
Direct meer energie in 9 dagen

Download hét narcisme e-book met concrete tips

Stap 1 naar een nieuw leven waarin jij voorop staat en gelukkig bent.

E-book tips narcistische relatie
Topfit met Annick draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders